Werkwijze

VRPKT weet van aanpakken

Doosjes ontwerpen, bedrukken en afwerken? Wij maken al je verpakkingen op maat. Hoe wij dit precies aanpakken? Dat leggen wij graag uit.

Stap 1: Offerte aanvraag

Deel je wensen voor een verpakking op maat met ons. Dit kan via alle kanalen. Bellen, mailen of via ons offerteformulier geef je je wensen door. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

Stap 2: Ontwerp

Als je het eens bent met de offerte, maken wij een ontwerp voor je. Uiteraard kun je deze van te voren digitaal bekijken en laten aanpassen. Pas als de verpakking 100% naar wens is, gaan wij over tot productie.

Stap 3: Productie

Als je je verpakking op maat hebt goedgekeurd, gaan wij voor je aan de slag. Wij beschikken voor de modernste drukpersen en aanverwante apparatuur om jouw op maat gemaakte verpakking leven in te blazen.

Stap 4: Verpakking

Verpakken is ons vak. Je kunt er dus vanuit gaan, dat we jouw bestelling netjes en veilig verpakken voordat wij het verzenden.

Stap 5: Verzending

Voordat de verzenddoos dicht gaat is er de laatste check. Klopt alles? Is alles naar jouw wens uitgevoerd? Vervolgens leveren wij de bestelling waar en wanneer jij wilt.

Verras ons met je verpakkingswens

Verpakking op maat nodig? Wij zijn expert in bedrukte verpakkingen. Vraag hier je offerte aan of stel je vraag. Ons gedreven team staat voor je klaar.

Algemene verpakkingen

Neem contact met mij op!

Contactgegevens:


0341 – 253 741