Medische verpakkingen

Verpakking met certificeringen

Bij VRPKT creëren en verpakken we geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, cosmetica en voedingssupplementen. Al die verpakkingen die – naast veilig en praktisch – precies moeten vertellen wat erin zit. Een crème bijvoorbeeld zit niet voor niets in een doosje: alle informatie (ingrediënten, gebruiksaanwijzing, et cetera) past niet op de tube. Etikettering en bijsluiters zijn dus extra belangrijk. Medische verpakkingen maken is een vak apart!

Blisterverpakkingen, sachets, stickpacks, potten, doosjes of sleeves – wat voor product je ook maakt betreffende medische verpakkingen, wij creëren er een verpakking omheen. Moet je ook opvallen in het concurrerende schap? Of wil je dat jouw producten getoond worden in een onderscheidende en makkelijk in elkaar te zetten display? Wij combineren jouw wensen met onze kunde en ervaring, zo komen we samen tot een uniek verpakkingsresultaat.

Wij luisteren naar jouw idee en ontwikkelen een verpakking op maat. Wij denken ook met je mee op het gebied van kindveiligheid, hygiëne, anti-lekkage, houdbaarheid en meer. Natuurlijk zorgen we voor een resultaat dat voldoet aan de benodigde certificeringen rondom de eisen voor medische verpakkingen.

 

Benieuwd naar wat we voor jou in de farmacie kunnen doen?

VRPKT.NL

Blisterkaarten en kopkaarten

Blisterkaarten en kopkaarten

Lees meer
Cadeaukaart en dragerkaart

Cadeaukaart en dragerkaart

Lees meer
Maatwerk

Maatwerk

Lees meer
Medicijn verpakkingen

Medicijn verpakkingen

Lees meer

Ik kom graag met u in contact. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Contactgegevens:


0341 – 253 741