Over ons

Wij zijn VRPKT

Al generaties lang mogen wij ons specialist in de verpakkingswereld noemen. Hier zijn wij trots op. Wij ontwerpen je verpakking op maat, bedrukken deze volledig naar wens. Al onze verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen en zijn verkrijgbaar in meerdere PMS kleuren en speciale lakken. Wij creëren verpakkingen op maat voor alle sectoren, zoals voedselveilige verpakkingen, medicijnverpakkingen en cosmeticaverpakkingen.

  • Altijd persoonlijk advies
  • Kwalitatief hoogstaande verpakkingen
  • Kleine en grote oplages
  • Van voedselveilige verpakkingen tot etiketten bedrukken

VRPKT weet van aanpakken

Doosjes, vouwdozen, omplakte dozen, etiketten, sleeves, blisterkaarten, kopkaarten en meer. Voor verpakkingen bedrukken draaien onze creatieve, vakkundige hand niet om. VRPKT pakt alles aan en verzorgt buitengewoon maatwerk van a tot z. Wij bieden hoge kwaliteit, goede en snelle service en een sterk ontwerp, voorzien van het speciale VRPKT sausje.

Vernieuwend | Vooruitstrevend | Vakkundig

Dat is VRPKT

Voedselveilige verpakkingen

Voor elke verpakking hanteren wij de beste productiemethode. In het bijzonder noemen wij onze voedselveilige verpakking. Deze verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen die voor voedsel gelden. Wist je bijvoorbeeld dat er voor dit soort verpakkingen geen gerecyclede materialen gebruikt kunnen worden? Weten waarom? Lees hier verder over voedselveilige verpakkingen.

Ik kom graag met u in contact. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Contactgegevens:


0341 – 253 741