Maatwerk

Verpakking op maat is extra reclame

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep jou leert kennen? Juist. Door een passende verpakking. Jouw verpakking is het visitekaartje van je merk of bedrijf. Om nieuwe klanten te werven en de huidige te behouden is een verpakking op maat een goed idee. Door je verpakking een tikkeltje exclusief te maken, straal je hoge kwaliteit uit en onderscheid je je van je concurrent. Kortom, een bedrukte verpakking op maat is een investering waard.

Waarom een verpakking van VRPKT?

  • Uitstekende kwaliteit
  • Ervaren vakmensen
  • Snelle levering

Vernieuwend | Vooruitstrevend | Vakkundig.

Wij van VRPKT zijn gespecialiseerd in het maken van verpakkingsdrukwerk en natlijm etiketten. In het bijzonder noemen wij voedselveilige verpakkingen, cosmetica verpakkingen en medicijnverpakkingen. Voor alle soorten verpakkingen, zoals cadeaukaarten, kopkaarten, sleeves en doosjes, draaien wij onze hand niet om! Meer weten? Neem contact op.

In onze professionele ontwerpstudio maken wij jouw verpakking uniek. Je wilt tenslotte opvallen tussen je concurrenten. Een goed ontwerp start met het inventariseren van jouw wensen. Wij vertalen dit naar een digitaal ontwerp en een realistische mock up. Pas als je 100% tevreden bent over dit ontwerp, wordt je bedrukte verpakking werkelijkheid. Meer weten over onze werkwijze?

 

Voor verpakkingsdrukwerk op maat …

… ben je aan het goede adres bij VRPKT! Wij ontwerpen, drukken en leveren volgens de hoogste standaarden. Benieuwd wat wij voor jou verpakking op maat kunnen betekenen? Neem contact op.

Afbeeldingen

VRPKT.NL

Blisterkaarten en kopkaarten

Blisterkaarten en kopkaarten

Lees meer
Cadeaukaart en dragerkaart

Cadeaukaart en dragerkaart

Lees meer
Maatwerk

Maatwerk

Lees meer
Medicijn verpakkingen

Medicijn verpakkingen

Lees meer

Ik kom graag met u in contact. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Contactgegevens:


0341 – 253 741