Waarom VRPKT

VRPKT spreekt tot de verbeelding

Dit durven wij te zeggen met onze ruime ervaring in het vak. Wij draaien al generaties lang mee in de grafische wereld. Onze expertise is het verpakken en bedrukken van allerhande verpakkingen. Waarom je kiest voor VRPKT? Wij vertellen het graag.

Uw verpakking op maat gemaakt

Of je nu kiest voor een doosje, een sleeve of een voedselveilige verpakking. Iedere soort verpakking is de ideale manier om je bedrijf of merk in de spotlights te zetten. Wij spelen daar op in door je verpakking volledig uniek te maken. Wij maken jouw merk zichtbaar bij voorkeur met zo min mogelijk gebruik van kunststof. Dit zorgt voor goede reclame en grote herkenningswaarde bij je (potentiele) klant. Vertel ons je wens.

Vernieuwend | Vooruitstrevend | Vakkundig

Dat is VRPKT

Meer weten?

100% kwalitatief vakmanschap

Kies je voor VRPKT, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardig product, met passie en vakmanschap geproduceerd. Wij gebruiken de beste grondstoffen en technieken voor onze verpakking en bedrukking. Dit voel je en zie je meteen, zodra je een verpakking van ons in handen hebt. Toepassing van zo min mogelijk kunststof. Onze verpakkingen stralen een zekere allure uit. Met jouw merk of bedrijf hierop, straal jij ditzelfde uit naar jouw klanten.

Ruime keuze in soorten verpakkingen

Doosjes, vouwdozen, omplakte dozen, etiketten, sleeves, cadeaukaarten, kopkaarten en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij VRPKT. Ander soort verpakking in gedachten? Verras ons met je idee en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Persoonlijke service voor een top verpakking die volledig bij je huisstijl past, daar gaan wij voor!

Uitgebreide mogelijkheden bedrukking

Je doosjes bedrukken in full colour, PMS-kleuren, zwart, wit of anders? Je cadeaukaarten voorzien van een mooie coating of glansvernis voor extra uitstraling? Bedrukking met zilver- of goudfolie? De zintuigen prikkelen met een structuur UV-lak of bijzondere geurinkt? Een willekeurige greep uit de mogelijkheden qua bedrukking van je persoonlijke verpakking. Heb je een andere wens? Deel deze vandaag nog met ons.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Of er een hoog prijskaartje hangt aan verpakkingen bedrukken bij VRPKT? Wij vinden van niet. Al onze verpakkingen op maat kennen een eerlijke prijs. Een prima prijs voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap. Wil je een hoge oplage van je verpakking op maat?

Informeer meteen naar de mogelijkheden.

VRPKT staat voor je klaar

Jouw persoonlijk bedrukte verpakking is jouw unieke communicatiemiddel. Hierin denken wij graag mee. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Gegevens invullen
0341 – 253 741