Voedsel verpakkingen

Verpakkingen die eruitzien om op te eten

VRPKT ontwerpt en creëert verpakkingen die eruitzien om op te eten. Van snackdoosjes, sleeves, chocoladedoosjes tot maaltijdboxen. In je eigen huisstijl, of met een bedrukking waarmee je opvalt. Want een slimme of herkenbare verpakking is dé manier om op te vallen naast al de andere producten van je concurrent, of grote namen in de supermarkt. De plek waar je écht reclame maakt, is op straat: wanneer we elkaar wat lekkers zien eten. Aan de verpakking zien we bij wie we moeten zijn!

Wens jij een foodverpakking met een  bedrukking in jouw huisstijl, zodat je niet opgaat in de massa? Of één die speciaal voor dat nieuwe gerechtje is ontworpen, zodat het staand of onderweg gemakkelijk eet? Onze ontwerpers bijten zich met plezier vast in dat nieuwe take-away-gerecht waarvoor je een speciale verpakking wilt laten ontwerpen. Of in een bio-verpakking die duurzaamheid uitstraalt, passend bij jouw food-concept. Daag ons uit!

Voedselveilig en meer

We creëren, bedrukken en verpakken allerlei soorten food-verpakkingen, van papier of vouwkarton. Goed om te weten: onze voedselveilige verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen die voor voedsel gelden. En of je nu wilt opvallen, warmhouden, mooi presenteren, makkelijk laten meenemen of makkelijk laten eten – geen idee is VRPKT te complex. Wij brainstormen en combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring.

Benieuwd wat wij van jouw verpakking bakken?

VRPKT.NL

Blisterkaarten en kopkaarten

Blisterkaarten en kopkaarten

Lees meer
Cadeaukaart en dragerkaart

Cadeaukaart en dragerkaart

Lees meer
Maatwerk

Maatwerk

Lees meer
Medicijn verpakkingen

Medicijn verpakkingen

Lees meer

Ik kom graag met u in contact. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Contactgegevens:


0341 – 253 741