Voedselveilige verpakking

Verpakking voor voedsel nodig? VRPKT ontwerpt, produceert en levert voedselverpakkingen op maat. Deze verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen die voor voedsel gelden volgens de BRC-norm status AA. Door de toepassing van voedselveilige karton soorten, inkten en materialen bieden wij de zekerheden van producties volgens BRC richtlijnen. Wij denken graag met je mee voor een passend ontwerp. Vertel ons je wens.

Waarom een voedselverpakking van VRPKT?

  • Uitstekende druktechnische kwaliteit
  • Genormeerde productie
  • Snelle levering
  • Uw wensen centraal
  • Ervaren vakmensen
  • Voldoet aan BRC eisen

Voedselveilige verpakkingen

Het maken van voedselveilige verpakkingen is technisch hoogwaardige productie. Wist je bijvoorbeeld dat er voor dit soort verpakkingen geen gerecyclede materialen gebruikt kunnen worden? Dit heeft o.a. te maken met minerale oliën die kunnen achterblijven in gerecycled karton. Niet ideaal voor voeding dus.

Uitsluitend schone houtvezels

Het gebruik van schone en nieuwe houtvezels is een must, maar niet afdoende om voedselveiligheid te garanderen. Daarom is ons productieproces helemaal voedselveilig ingericht. Wij zorgen dat onze grondstoffen vrij zijn van minerale oliën, zoals de inkt, lak en lijm die wij gebruiken.

Slim fit past altijd!

Afgezien van veiligheid en regelgeving valt er natuurlijk veel meer te wensen op het gebied van een voedselverpakking. Denk hierbij aan slim fit verpakkingen, zodat de producten passend verpakt worden. Het terugdringen van de toepassing van kunststof in onze ontwerpen. Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw verpakking op maat? Vertel ons je wens.

VRPKT neemt je alles uit handen

Ons gedreven team met vakspecialisten staat voor je klaar. Verras ons met een complexe vraag of  idee. Waarom? Complexe ideeën brengen de creativiteit in ons naar boven. Hierbij voegen wij onze kennis en ervaring. Samen met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die wij gebruiken, garanderen wij een top eindproduct op maat. Ontvang snel een offerte.

Neem contact op

Voor verpakkingen bedrukken staan wij voor je klaar. Liever persoonlijk contact? Maak meteen een afspraak met een van onze grafisch specialisten.

VPRKT is de specialist in innovatieve voedselveilige verpakkingen

  • Geen gerecyclede materialen
  • Uitsluitend schone houtvezels
  • Handig hersluitbaar

Geen gerecyclede materialen

Het maken van voedselveilige verpakkingen is geen koud kunstje. Wist je bijvoorbeeld dat er voor dit soort verpakkingen geen gerecyclede materialen gebruikt kunnen worden? Dit heeft te maken met minerale oliën die kunnen achterblijven in gerecycled karton. Niet ideaal voor voeding dus.  

Uitsluitend schone houtvezels

Het gebruik van schone en nieuwe houtvezels is een must, maar niet afdoende om voedselveiligheid te garanderen. Daarom is ons productieproces helemaal voedselveilig ingericht. Wij zorgen dat onze grondstoffen vrij zijn van minerale oliën, zoals de inkt, lak en lijm die wij gebruiken.

Handig hersluitbaar

Afgezien van veiligheid en regelgeving valt er natuurlijk veel meer te wensen op het gebied van een voedselverpakking. Denk hierbij aan hersluitbare verpakkingen, zodat de producten langer vers blijven. Benieuwd wat wij kunnen doen voor jouw verpakking op maat? Vertel ons je wens.

0341 – 253 741